ZAAG WERK

WE ZAGEN HET AL AAN U

Een deuropening laten maken, een trappengat creëren of een muur verwijderen? We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Onze werknemers volgen de ontwikkelingen op het gebied van alle boor- en zaagmogelijkheden, zodat ons bedrijf up-to-date blijft. Hierdoor geven we altijd passend advies en dragen we de juiste oplossing aan voor uw bouwvraag.

Aan de hand van uw wensen en de verwachte werkzaamheden krijgt u vooraf een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. We voeren het werk stofarm uit en laten alles schoon en netjes achter.

VLOER ZAGEN

Vloerzagen

Elke betonsoort, zelfs met wapening, is door ons te bewerken. We beschikken over een moderne vloerzaagmachine met milieufilter, waardoor deze machine zowel buiten als binnen ingezet kan worden. Zo maken we in onder meer bedrijfshallen, kantoren en scholen vele meters in korte tijd.

Het zagen van cementdek- en betonvloeren is een specialiteit die door ons met de grootste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd.

Afspraak?

WAND ZAGEN

Wandzagen

Wij maken sparingen ten behoeve van ramen, deuren en andere openingen, in wanden en gevels. Dit doen we uit de hand of met een geavanceerd geleiderailsysteem.
Deze machine wordt aan de muur bevestigd, waarna we deze met een afstandsbediening besturen. Zo kunnen we verschillende lengtes precies, stabiel en snel zagen.

Door de waterkoeling ontstaat er geen stofontwikkeling en werken we zowel voor u en het milieu, als voor onszelf zo veilig mogelijk.

We werken met de nieuwste machine op dit gebied. Het apparaat heeft een zaagblad met een diameter van 2200 millimeter en bereikt aan één zijde een totaaldiepte van 1000 millimeter.

Afspraak?

KABEL ZAGEN

Kabelzagen

Kabelzagen gebeurt met een diamantkabel, die als het ware door het materiaal getrokken wordt. Zo worden sokkels, pijlers, bruggewelven, grote blokken beton en dikke buizen op een efficiënte manier afgezaagd.

Met behulp van de kabelzaag kunnen wij alle betondiktes zagen. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij het afbreken van bruggen, viaducten, tunnels, rioolbuizen en gewapende muren.

Afspraak?

ASFALT ZAGEN

Asfaltzagen

Een andere specialiteit van ons is het zagen van asfalt- en betonwegen. Met een geavanceerd zelfrijdende zaagmachine maken we het asfalt of wegdek weer keurig recht en kunnen we door- of inzagen tot een diepte van 500 millimeter.

We voeren onder meer de volgende
werkzaamheden uit:
• dilatatievoegen zagen
• asfalt zagen om bij leidingen en kabels te komen
• afwatering aanbrengen
• wegdek verwijderen

We zagen niet alleen grote stukken asfalt, maar komen ook langs voor de kleinere opdrachten. Het zagen van cementdek- en betonvloeren binnen gebouwen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Afspraak?

LAAT ONS EEN OFFERTE MAKEN

We komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Hierdoor geven we altijd passend advies en dragen we de juiste oplossing aan voor uw bouwvraag. Aan de hand van uw wensen en de verwachte werkzaamheden krijgt u vooraf een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
Afspraak?